vineri, 10 decembrie 2010

De ce Lyoness?

Dintre toate MLMurile studiate, Lyoness este cel mai profitabil, usord de inteles si fara "ascunzisuri".
In primul rand inscrierea este gratist, nimeni nu va obliga sa investiti in sistem ca la alte sisteme de acest gen. Toata lumea are de castigat: consumatorii, sponsorii, Lyoness. Probabil ca va ganditi ca cineva trebuia sa si piarda. Teoretic asa este, partenerii Lyoness (magazinele) sunt cele care "pierd" alimentand si intretinand acest sistem. In realitate nici acestea nu pierd. Partenerii Lyoness sunt dispusi sa ofere reduceri, in acest fel facandu-si reclama si castigand clienti fideli. Cu siguranta acesti parteneri isi fac calculele sa vada daca oferind aceste reduceri ies in castig, sa fim seriosi, doar nu crede cineva ca aceste lanturi de magazine ies in pierdere oferind reduceri doar pentru a sustine sistemul Lyoness. Exact din aceste motive reducerea acordata difera de la partener la partener.
Intradevara marea parte din reducere (banii care merg in "pusculita") nu este o suma palpabila, ci o suma virtuala de care putem profita in momentul in care se strang 215 lei. Chiar si asa castigati un procent din banii cheltuiti pentru a face cumparaturile de zi cu zi.
Dupa parerea mea singurii care au de pierdut sunt cei care nu fac parte din Lyoness, deoarece nu beneficiaza de aceste reduceri. Este ca si cum ai merge la un magazin, iar acestea v-ar oferi o reducere de 10% si dvs ati spune ca nu doriti sa beneficiati de ea. In concluzie de ce sa nu ne inscriem in Lyoness?

Un comentariu:

  1. Vand afacere Lyoness Romania cu 3 pachete premium in valoare de 6000 de euro doar cu 3900 de euro.

    Afacerea Lyoness are o valoare de 6000 de euro, o vand cu 3900 de euro si are urmatoarea configuratie:
    1 pachet Premium in valoare de 2000 de euro pe matricea Lyoness din Romania
    1 pachet Premium in valoare de 2000 de euro pe matricea Lyoness America
    1 pachet Premium in valoare de 2000 de euro pe matricea Lyoness Africa si Orientul Mijloc

    Beneficiile configuratiei afacerii Lyoness:
    + Afacerea este pe cea mai puternica linie sponsoriala din Romania, si aproape de sponsorii Cristi Lazar si Anca Juganaru (nivelul 6 de cariera) si Alexandru Buzatu si Gabriela Buzatu (nivelul 5 de cariera), sponsori activi cu experienta si rezultate care va vor ajuta sa construiti cu succes afacerea Lyoness.
    + Cele doua plasamente pasive pe America si Orientul Mijlociu nu se mai pot depune in momentul de fata, singura posibilitate de a avea plasamente este de a cumpara plasamentele de la cineva care le-a depus inainte de termenul final. Aceste doua pachete vor aduce 33.000 de euro intr-o perioada estimata de maturizare de 3-7 ani, fara implicarea Dvs. Intrucat sunt plasamente pasive.
    + Fata de intrarea clasica in afacerea Lyoness unde pentru o configuratie asemenatoare ati plati 6000 de euro, prezenta configuratie o puteti cumpara cu doar 3900 de euro.
    + ID-ul are vechime in sistem si spre deosebire de noile inregistrari castigati prioritate la urmatoarele plasamente conform premium rankingului , astfel incat plasamentele Dvs. pasive se vor maturiza mai repede decat ale celorlalti membrii Lyoness mai noi.

    Am intrat in afacerea Lyoness deoarece plasamentele pe America si Africa sunt o sansa unica de a obtine venituri pasive din comertul mondial de produse si servicii. Durata de maturizare a celor doua plasamente este una pe termen mediu-lung intre 3-7 ani insa randamentul de 33.000 de euro este unul foarte bun pentru cineva care are rabdare si nevoie de o sursa suplimentara de venit pasiv. Din pacate in momentul de fata sunt pus intr-o situatie dificila de alegere intrucat am nevoie urgenta de bani deoarece doresc sa urmez in Belgia niste cursuri scumpe de specializare pe profesia mea din domeniul medical.

    Intrucat ma grabesc , afacerea Lyoness o voi vinde primei persoane care va veni cu o oferta serioasa de cumparare. Pentru detalii suplimentare sau stabilirea unei intalniri ma puteti gasi la numarul de telefon 0752.244.074 sau mail g_koo_ansis@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere